Even voorstellen
:

Diego

In 1992 kwam onze eerste sheltie " Wâldseins Blowin' in the Wind", Shanna, bij ons en in 1994 werd het eerste nestje "of Sweet Inspiration" geboren. Na Shanna kwamen er nog Gwenny en Bijou en met die beide dames hebben we ook een paar nestjes gefokt. Daphne is onze enige sheltie, die hier geboren en gebleven is. Met Daphne hebben we nooit gefokt, omdat ze last van allergieën heeft.

In 2001 ging een wens in vervulling, we kregen een Engelse reu, "Wendisle Kris Kringle", Peter, gefokt door  Wendy Wheatman. Met Peter kregen we de smaak van het showen te pakken. Peter's grootste showsucces was op de Wereld Winner 2002 in Amsterdam, daar werd hij 2e in een open klas van 25 honden uit 8 verschillende landen, keurmeester Mark James. Peter zijn eerste nestje (met Gwenny) werd hier geboren, daarna volgden er nog vele nestjes van hem bij andere fokkers.

Eind 2002 kwam Peters fokker te overlijden en mocht haar driekleur reu "Cresteak Tudor Crown at Wendisle" bij ons komen wonen. Zijn dochter "Wendisle Tudors Crown Jewel" ging bij Rianne van kennel de Casa Wolveson wonen.
Met de komst van Tudor veranderde er veel. Op zijn eerste Nederlandse show kreeg hij meteen het Cac/Cacib en op de drie daarop volgende shows behaalde hij nog 2 keer het Cac. Ook werden er dat eerste jaar in Nederland verschillende nestjes van hem geboren, dus we hadden het vooral druk met reizen naar shows en puppies kijken. Zelf een nestje fokken kwam er jaren niet meer van, maar puppies kijken bij anderen was minstens zo leuk.
Uit een van die nestjes kwam Diego, "Tudor's Oura Indigo de Casa Wolveson", bij ons wonen totdat hij klaar was om naar Engeland te mogen gaan. Gelukkig hebben we Diego na zijn vertrek nog vele malen terug gezien. Ik heb hem zelfs twee keer mogen showen op Crufts.

In 2005 kwam er eindelijk weer een teefje, "Emmaview Black Diamond" Emma. Zij is best vaak geshowd, werd, op één keer na, altijd geplaatst met een uitmuntend. Emma heeft inmiddels 2 nestjes grootgebracht. Op 22 mei 2010, de dag dat onze logé "Emmaview Firecracker" definitief Nederlands Kampioen werd, was er in Duitsland bij kennel Allpeachys een driekleur dochter van hem geboren," Allpeachys My Little Miss Sunshine". Dit kleine zonnestraaltje Yildau genaamd, is hier komen wonen. Ze is aan de kleine kant gebleven, maar haar grootte zegt niets over haar ego:) Yildau is inmiddels eenmaal geshowd en kreeg een ZG.